Ruutu Plus Liiga

Luvassa kaikki Suomen ottelut sekä muita huippumaiden kohtaamisia suorana sekä tallenteena! Molemmat ottelut näytetään suorana Nelonen Median kanavissa. Divisioona starttaa 3. Lopputurnausta Imatralla jännitetään Maailman parasta salibandya Ruudussa — F-liiga pyörähtää käyntiin tänä viikonloppuna! Ottelut tuotetaan fanikameroina yhteistyössä seurojen kanssa. Ottelut ruutu plus liiga ja tallenteita.

Miesten Futsal-Liiga

Nyt solmittu sopimus on jatkoa aiemmalle, vuoden loppuun ulottuvalle sopimukselle. Seuraa Ykköspesistä ruutu plus liiga kanssa yhteistyössä toteutettuina Fanikamera-lähetyksinä Lopputurnausta Imatralla jännitetään Kansallispelin ikimuistoinen vuotisjuhlakausi tuo Superpesiksen jokaisen ottelun Ruutuun! Sanoma Massamedia Finland ja Veikkausliiga ovat solmineet vuosia —27 koskevan sopimuksen mediayhteistyöstä. Seuraa Cup-huumaa alusta loppuun ja näe kuka nostaa pokaalin ilmaan Olympiastadionilla syyskuussa!

ruutu plus liiga

Uusimmat klipit

Jokainen miesten ottelu alkulohkoista nähdään yhteistyössä seurojen kanssa Fanikamera-lähetyksinä. Ruutu näyttää kaikki ottelut suorina lähetyksinä ja tallenteina. Ruutu esittää kauden jokaisen ottelun suorana aina kevään kuumiin mestaruuskamppailuihin saakka ja kaikki ottelut ovat myös katsottavissa tallenteena. Divisioona starttaa 3. Ruudussa voit katsoa seurojen itse tuottamia otteluita.

välikausihaalari vedenpitävä

Elä juhlakauden mukana koko kesä ja ruutu plus liiga ketkä juhlivat mestaruuksia syyskuussa! NBA:n vuotisjuhlakausi starttaa Ruudussa tiistaiyönä! Ruutu esittää kauden jokaisen ottelun suorana aina kevään kuumiin mestaruuskamppailuihin saakka ja kaikki ottelut ovat myös katsottavissa tallenteena. Koripallon miesten 1. Kansallispelin ikimuistoinen vuotisjuhlakausi tuo Superpesiksen jokaisen ottelun Ruutuun!

Nyt solmittu sopimus on jatkoa aiemmalle, vuoden loppuun ulottuvalle sopimukselle. Miesten Ruotsi-maaottelut Vantaalta ja Lahdesta televisioidaan suorana Suomen miesten salibandymaajoukkue kohtaa Ruotsin kahdesti 4. Ladies European Touria seurataan jatkossa suorana Ruudussa. Sanoma ja Veikkausliiga jatkavat yhteistyötä pitkällä sopimuksella Sanoma Massamedia Finland ja Veikkausliiga ovat solmineet vuosia —27 koskevan sopimuksen mediayhteistyöstä. Molemmat ottelut näytetään suorana Nelonen Median kanavissa. Ottelut livenä ja tallenteita.