Redmi Pro 128gb

For the best experience on our site, be sure to turn on Javascript in your browser. Otamme mielellämme tuotetietoja vastaan valmistajilta osoitteeseen: tuotteet hintaseuranta. Viimeksi katsomasi tuotteet. Löydä edullisimmat hinnat. Usein kysyttyä Maksutavat Toimitustavat ja -kulut Palauttaminen. Qualcomm Snapdragon G -piirisarja takaa puhelimen nopean ja sujuvan käytön. Kiitos palautteestasi!

Xiaomi Redmi Note 9 Pro

Auringonvalotila varmistaa, että näytön sisältö on luettavissa kirkkaassa auringonvalossakin, ja lukutila 3. Bluetooth: Kyllä. Lisäksi gigatavun tallennustilaan mahtuu valtava määrä laadukkaita kuvia ja videoita sekä muuta sisältöä. Edistyksellinen MP pääkamera Upea megapikselin lippulaivakuvausjärjestelmä. Lisää ostoskoriin.

redmi pro 128gb

Katso myös

Lähetä minulle muistutus sähköpostiini. Kiitos palautteestasi! Upea megapikselin lippulaivakuvausjärjestelmä. Uudessa Helio-prosessorissa on LiquidCool-jäähdytysjärjestelmä, jonka avulla voit pelata pidempään ja paremmin. Varaa ja nouda Tilaa myymälään Varaa verkossa, nouda ja maksa tuotteet myymälässä. Qualcomm Snapdragon G -piirisarja takaa puhelimen nopean ja sujuvan käytön.

telia tabletit

Redmi Note 8 Pro Gb – Vihreä – Lukitsematon | Back Market

Näytä kaikki Xiaomi jalosteet. Akun kapasiteetti mAh : Näytön koko tuumaa : 6. Ainutlaatuista viileyttä ja tyylikästä muotoilua LiquidCool-teknologia käyttää useita grafiitti- ja kuparifoliokerroksia lämmön haihduttamiseen, redmi pro 128gb laitetta nopeasti massiivisen lämmönpoistoalueen läpi. Click OK to extend your time for an additional 0 minutes. Tuote toimitetaan myymälään tuotesivuilla mainitun toimitusajan puitteissa. Näitä ostetaan nyt:.

Xiaomi Redmi Note 9 Pro GB Harmaa, halvin hinta €

Jos olet ostanut suoraan Panpricesin kautta, saat Panprices-takuun ja voit palauttaa tuotteesi 14 päivän rahat takaisin -takuulla. Microsoft Windows 10 Home, suomenkielinen. Palautetta sivustosta. Apple Airpods Pro, Bluetooth-nappikuulokkeet mikrofonilla. Takuu korvaa sinulle vialliset, puuttuvat tai vaurioituneet jalosteet toimitettaessa tai jos tuotteita ei toimiteta lainkaan. Odota hetki Tilaa uutiskirje.