Redmi 10 T Lite 5g

Ajankohtaisia tuoteryhmiä Puhelimet Grillit Moottoripyörävarusteet ja -tarvikkeet Lastenvaunut ja -rattaat Ulkolelut. Korkea virkistystaajuus ei redmi 10 t lite 5g korkeaa virrankulutusta tai epätasaista kuvataajuutta. Kamera-alue nousee kahdesti muusta rungosta, ja se ulkonee selvästi. Lisäksi puhelimessa on kuitenkin tuorein MIUI 12 -käyttöliittymä, joka on Xiaomin visio siitä millainen Androidin pitäisi olla. Sisällönhallintajärjestelmä pakkaa kuvia varsin rajusti, joten tarkemmin niitä kannattaa tarkastella alkuperäisversiona täydessä koossaan. Muista minut. Xiaomin omasta leiristä vertailuun kannattaa ehdottomasti nostaa aiempi sisarmalli Xiaomi Mi 10 Lite 5Gjoka on suorituskyvyltään aika lailla samalla viivalla mutta varustettu AMOLED-näytöllä, joskin Mi 10T Liteä selvästi hitaammalla 60 vs.

Xiaomi Mi 10T Lite 5G -Android-puhelin, 128 Gt, Atlantic Blue

Toinen biometrinen lukituksen avaustapa on etukameraan pohjautuva kasvojentunnistus, mutta sitä ei testattu testijakson aikana. Alin hinta. Käytettävissä on myös toisen SIM-korttipaikan kanssa jaettu microSD-muistikorttipaikka enintään gigatavun korteille. Akun kuluminen oli keskivertoa hieman suurempaa, mutta mikään katastrofaalinen tulos ei ollut. Xiaomi Mi 10T Liten tarjoama kamerasovellus on käyttöliittymältään selkeä sekä käyttäjäystävällinen.

redmi 10 t lite 5g

Tuotetiedot

Nyt luet. Liikkuminen ja ulkoilu Yksityisautoilu Moottoripyöräily ja -kelkkailu Navigointi Telttailu ja eränkäynti Urheilu ja kuntoilu Moottoriveneily ja kalastus Matkailutarvikkeet. Xiaomi Mi 10T Lite on erinomaisen onnistunut älypuhelin. Vinkit Appsit. Hinnalleen uutuus tarjoaa runsaasti vastinetta, ja kokonaisuus on jopa erinomainen hintaluokassaan. Xiaomi Mi 10T Litessä on yhteensä viisi kameraa, ja teknisten tietojen perusteella kattamus on noin euron hintaluokkaan nähden laaja mutta melko tavanomainen.

windows 10 windows 10 home

Xiaomi Mi 10T Lite 5G 6/GB älypuhelin, hinta €

Nyt luet. Halvin hinta ilman toimituskuluja. Xiaomi Mi 10T Lite. Toinen oli vedenkestävyyden puuttuminen, mutta tässä hintaluokassa IP-luokituksen läsnäolo olisi enemminkin yllättävä seikka. Xiaomi on saanut puhelimeen myös mukavasti muistia ja tallennustilaa, minkä lisäksi on hienoa nähdä puhelimessa kuulokeliitin, infrapunalähetin, muistikorttipaikka, stereokaiuttimet sekä monia muita hyviä toteutuksia.

Xiaomi Mi 10T Lite 5G | Telia

Topfield CRC, digiboksi. Xiaomi on myös hyödyntänyt Mi 10T Litessä Poco X3 NFC:ssä nähtyä kameratoteutusta pääkameran osalta, mutta ultralaajakulmakamerasta on jouduttu karsimaan. Alapuolella on muutamia kuvia, jotka on otettu puhelimen pääkameralla 16 megapikselin tarkkuudella. Lisäksi kuvista tulee varsin tummia, mutta se ei OLE tämän hintaiselle puhelimelle mikään kovin suuri yllätys. Pääkamera, yötila. Puhelimessa on myös kookas ja nopea näyttö, stereokaiuttimet ja teknisten tietojen perusteella tarjolla on kaikin puolin houkutteleva kokoonpano. Edeltäjään verrattaessa on mukaan saatu miellyttäviä muutoksia muutamalla osa-alueella, mutta toisaalta tiettyjä ominaisuuksia on jouduttu karsimaankin.