Magneettinen Eyeliner

Piispankatu Torikatu 9. Kauneuspainotteinen blogi meikkejä ja ihonhoitoa rakastaville! Order note. Your cart is currently empty. Ravistettava ennen magneettinen eyeliner. G Beauty Lashes Magnetic Eyeliner tekee magneettiripsien kiinnittämisestä maailman helpointa.

Magneettinen Eyeliner Landén Lashes 2.0 (UUSI) 9ml

Osaa ripsistä voi jopa käyttää ilman alaosaa, mutta itse koin kuitenkin pysyvämmäksi käyttää magneettinen eyeliner molempia puolia. Kokeilinkin lineria muutaman muun merkin ripsien kanssa. Ajankohtaista Minimalistinen tyyli Tyylikäs työpukeutuminen Vapaa-aikaan. Meikit Kasvomeikit Silmämeikit Huulimeikit Kynsilakat ja kynsienhoito Meikkisiveltimet ja -välineet Meikkipussit ja toilettilaukut. Peruuta Hae tiedot. Karjalahdenkatu 7.

magneettinen eyeliner

Recently Viewed Items

Kauppakeskus Rewell Keskuskatu 8 A. Karjalahdenkatu 7. Ilmainen toimitus yli 60e tilauksiin ja ilmainen kotiinkuljetus yli e tilauksiin. Tuotteen hinta myymälässä saattaa poiketa verkkokaupan hinnasta. Emotion Pori Mikkola.

guerlain edp florale

G Beauty Lashes Magnetic Liquid Eyeliner silmänrajaus 8 ml – Sokos verkkokauppa

Naaranpajuntie 3. Kysy tuotteesta. Magneettinen eyeliner myös, että nämä on superkauniit. Magneettieyelineria ei myöskään suositella raskaana oleville tai pitkäaikaiseen hikoiluun. Liana -ripset ovat täysimittaiset magneettiripset, joiden ripsinauhan pituus on 3cm. Eyelinerin mukana tuli todella hyvä viistopäinen sivellin, jonka avulla rajauksesta saa selkeän, kauniin ja ohuen.

MyWink 9 ml magneettinen eyeliner | verkkokauppa

Onpa kyllä kauniit ja tosi mielenkiintoinen tuo magneettinen eyeliner! You may also like. Luo uusi toivelista Sulje. Ennen magneettiripsien asennusta paikoilleen eyelinerin tulee olla täysin kuivunut. Pyyntöäsi käsitellään. Liana -ripsissä kuitujen pituus on 6mm – 11mm nurkkakuidut n. Magneettiripsien osat paljon helpommin ja nopeammin kiinni toisiinsa, kun liner oli avustamassa.