Macbook Pro Touch Bar I7

MacBook Prossa on seuraavat ympäristövaikutuksia vähentävät ominaisuudet:. Kingston muistihaku. Erinomaisella kirjoitustuntumalla varustetun näppäimistön ylälaitaan sijoitettu, käytettävyyden seuraavalle tasolle nostava älykäs Touch Macbook pro touch bar i7 -kosketusnäyttöpalkki on mahdollista valjastaa mitä moninaisimpiin käyttötarkoituksiin, kuten esimerkiksi valokuvakirjaston selaamiseen, suosituimpien selainvälilehtien välillä liikkumiseen tai kuvankäsittelysovelluksen väriasetusten säätämiseen. Voit siis tehdä enemmän latausten välillä, olitpa sitten sähköverkon ulottuvilla tai et. Valmiustilatesti mittaa akun kestoa sallimalla langattomaan verkkoon liitetyn ja iCloudiin kirjautuneen järjestelmän siirtyä valmiustilaan Safari- ja Mail-ohjelmien ollessa päällä ja kaikkien järjestelmä­­asetusten ollessa oletus­­asetuksissaan.

MacBook Pro (15-tuumainen, 2016) – Tekniset tiedot

Mukauta Mac tarpeidesi mukaan! Siirry Valmistajat. Tarkka ja värit eloisina toistava 13,3 tuuman Retina-näyttö tunnistaa TrueTone-teknologian avulla ympäristön valaistuksen, ja halutessasi suhteuttaa sen perusteella värilämpötilan ja kirkkauden silmille miellyttävimpään tilaan. Ohjelmien lataaminen edellyttää Apple ID:tä ja laitetta, joka on yhteensopiva kunkin ohjelman edellyttämän käyttöjärjestelmäversion kanssa. Lisäksi Thunderbolt 3 on käännettävä, joten se on aina oikein päin, kytkitpä sen miten tahansa. Se on kaikkien aiko­jen tasokkain Mac OS X.

macbook pro touch bar i7

Tuotekuvaus Apple MacBook Pro Touch Bar 15.4´´ i7/16GB/256GB SSD Laptop

Sisäinen 58,0 wattitunnin litium­polymeeri­akku Jopa 10 tuntia langatonta verkkoselaamista ja 30 päivän valmiusaika. Syötä vähintään 2 merkkiä. Ostoskori on tyhjä. Siirry Valmistajat. Erinomaisella kirjoitustuntumalla varustetun näppäimistön ylälaitaan sijoitettu, käytettävyyden seuraavalle tasolle nostava älykäs Touch Bar -kosketusnäyttöpalkki on mahdollista valjastaa mitä moninaisimpiin käyttötarkoituksiin, kuten esimerkiksi valokuvakirjaston selaamiseen, suosituimpien selainvälilehtien välillä liikkumiseen tai kuvankäsittelysovelluksen väriasetusten säätämiseen.

hp pro 400 color m451dn

MacBook Pro (tuumainen, ) – Tekniset tiedot (FI)

Siirry Tuotteet. Tarvitseeko yrityksesi tarpeisiinsa räätälöidyn Macin? Magic Keyboard -näppäimistö: ihmeiden työkalu 16 tuuman MacBook Pro nostaa työtehon aivan uudelle tasolle. Katso yhteensopivat tarvikkeet. Suomessa kuluttajilla on oikeus ilmaiseen korjaukseen, vaihtoon, hinnanalennukseen tai hyvitykseen myyjältä, mikäli tuotteet eivät Object Linking and Embedding sopimuksenmukaisia Suomen kauppalain mukaan.

Apple MacBook Pro with Touch Bar (MVVL2KS/A) yrityksille | Atea eShop

Siirry Jalosteet. Touch Bar tuo tehokkaat oikotiet käden ulottuville, ja Touch ID: llä todentaudut nopeasti. Siinä on Secure Enclave -lisäprosessori, joka pyörittää Touch ID: tä ja luo pohjan turvalliselle käynnistykselle ja salatulle tallennukselle. Macin kauppaan kuuluu myös 90 päivän ilmainen tekninen puhelintuki ja yhden vuoden rajoitettu takuu Applelta. Elisa Viihde. Kannettava tietokone. Elisa Kirja.