Macbook Pro 14 Vs 16

Jopa 8 Tt tallennustilaa 3. Päivittäiseen käyttöön tarjolla on paljon järkevämpiä vaihtoehtoja, mutta kaikille videoeditoijille, ohjelmoijille, musiikkituottajille ja valokuvaajille tämä on loistava kannettava. Uuden MacBook Pron etukamera on tarkkuudeltaan tuplasti aiempaa tarkempi p-tasolla ja tarjoaa myös kaksinkertaisesti paremman hämäräkuvauksen yhdessä suuremman aukon kanssa. Muista minut. Kannettavan näyttö on eittämättä yksi sen kohokohtia, eikä se koske ainoastaan työskentelyä, vaan myös elokuvien katselua. Oksidi-ohutkalvo­­transistorin TFT ansiosta pikselit latautuvat kaksi kertaa aiempaa nopeammin mahdollistaen macbook pro 14 vs 16 Hz virkistys­taajuuden. Pienistä iskuista huolimatta 1,5 vuotta vanhastakin koneesta sai vielä vaivattomasti lähemmäs tonnin.

Vertaile Mac-malleja

Apple on tuonut uuteen malliin viimein kauan kaivattuja muutoksia, kuten ohuemmat reunat ja enemmän liitäntöjä, sekä mykistävän upean näytön. Macbook pro 14 vs 16 Macilla verkossa. Lisäksi siinä on erillinen Massamedia Engine dekoodaukselle ja kaksi koodaukselle, mikä merkitsee jopa kaksi kertaa nopeampaa videoiden koodausta, sekä kaksi ProRes-kiihdytintä entistä tehokkaam­paan useamman virran käsittelyyn. Neljä mikrofonia. Gigabit Ethernet tai valinnainen 10 Gb Ethernet. Mutta graafinen taide-asetuksiin tehtävät parannukset sekä M1-tuen lisääntyminen tulevaisuudessa saattavat tehdä uusista MacBookeista myös varteenotettavia pelikannettavia. Värimaailma noudattaa kuitenkin klassista ja ikonista MacBook-tyyliä.

macbook pro 14 vs 16

Pika-arvio

MagSafe-latauskaapeli kiinnittyy MacBook Prohon magneettisesti, mikä mahdollistaa sen irtoamisen niin, ettei esimerkiksi johtoon kompastuminen vedä MacBook Prota pöydältä lattialle. Seuraa Mobiili. Pro Display XDR. Muiden ammatti­­tason kannettavien on kopioitava dataa edes­­takaisin hitaamman yhteyden kautta. Koti Arvostelut Pientietokoneet. Apple väittää tämän yltävän kaksi kertaa nopeampaan suorituskykyyn kuin M1. Apple julkaisi MacOS

jazz rock radio

14 tuuman MacBook Pro ja 16 tuuman MacBook Pro – Apple (FI)

Intel HD Graphics Gigabit Ethernet tai 10 Gb Ethernet. Mainos: Yli tuotteen hintavertailu ja hintaseuranta – katso Hinta. Siten he ovat pystyneet myös tekemään kannettavan, joka kestää ja suoriutuu kilpailijoitaan paremmin. Tähtiharmaa Magic Keyboard numero­näppäimistöllä. M1 Maxissa ProRes-kiihdyttymiä on vieläpä kaksin kappalein, mikä vielä parantaa suorituskykyä.

14 ja 16 tuuman MacBook Pro – Tekniset tiedot – Apple (FI)

Jopa 11 tuntia langa­tonta netin käyttöä. Kolme studio­tason mikrofonia. Käyttömuistin voi valita 16, 32 tai 64 gigatavusta ja tallennusmuistin gigatavusta tai 1, 2, 4 tai 8 teratavusta. Verkkosivut avautuvat parhaimmillaan käytännössä viiveettä. Päivittäisessä käytössä MacOS Monterey on äärimmäisen nopea ja responsiivinen. Haluat kannettavan työaseman MacBook Pro 14″ ei Object Linking and Embedding ainoastaan äärimmäisen tehokas kannettava, vaan siinä on myös esimerkillisen hyvä akkukesto.