Macbook Mini Apple

Lue Macista yrityksissä. Tector pidättää itsellään oikeuden muuttaa näitä sopimusehtoja yksipuolisella päätöksellä ilman ennakkoilmoitusta. Tilaajalla täytyy olla Suomessa toimitus- ja laskutusosoite. Katso, miten M1 hyödyntää koneoppimista. Koska myyjä ei voi vaikuttaa tuotteen macbook mini apple käyttöolosuhteisiin, kuljetukseen, varastointiin, käsittelyyn tms. Ryhdy töihin, uppoudu peleihin ja päästä luovuutesi lentoon Mac minillä. Ja anna sen ennennäkemättömän vauhdin ja tehojen viedä mukanaan.

Apple Mac mini M1 256 Gt -tietokone (MGNR3)

Neljä tehok­kuus­ydin­tä Macbook mini apple tehok­kuus­ydin­tä tuottavat erinomaisen suoritus­kyvyn jokapäiväisiin tehtäviin, mutta käyttävät vain kymmenesosan virtaa. Lue tarkat maksutapojen kuvaukset ja maksuehdot täältä: Maksutavat ja -ehdot. Ja vaikutu sen ennennäkemättömästä nopeudesta ja tehoista. Asiakas saa sähköpostitse toimitusvahvistuksen, kun tilaus on lähetetty Tectorilta tai noutoilmoituksen, kun tuote on myymälässä valmiina noudettavaksi. Tector ei Object Linking and Embedding vastuussa tuotteiden tai palveluiden tai niiden käytöstä aiheutuneista vällisistä kuluista eikä tulosmenetyksistä.

macbook mini apple

Valitse sinulle sopivin toimitustapa

Avaa tämä sivu iPhonesi tai iPadisi Safarissa. Yksi yhteinen muisti. M1-siru mahdollistaa jopa 16 Gt:n supernopean yhteismuistin. Suodata tuotteita. Ostoskorisi on tyhjä.

canon ts5053

Mac mini – Apple (FI)

Vastuu tavaraan kohdistuvasta vahingosta siirtyy luovutushetkellä tilaajalle. Tilaa uutiskirje Voit tilata uutiskirjeemme alla olevalla lomakkeella kirjoittamalla sähköpostiosoitteesi alla olevaan kenttään. Lisätty todellisuus Katso AR:n avulla, miltä Mac mini näyttää työtilassasi. Hakumenettely: Hakumenettely. Jos tuotetta ei palauteta sen alkuperäisessä tuotepakkauksessa tai tuote ei OLE muuten myyntikelpoisessa kunnossa on Tectorilla oikeus olla macbook mini apple asiakkaalle koko myyntihintaa. Pyrimme käsittelemään palautukset mahdollisimman pian, kun olemme vastaanottaneet tuotteen.

Elisa – Elektroninen kauppa

Sisäinen muisti. Jos tuote on virheellinen tai väärä, asiakkaan tulee ottaa viipymättä yhteyttä Tectoriin. Apple iPad Tämä mahdollistaa maailman parhaan prosessorin suoritus­kyvyn wattia 3 kohden sekä yksi- että monisäikeisissä tehtävissä. Tuotekortissa ilmoitetaan myös arvioitu toimitusaika, jos kyseessä on tilaustuote tai tuote on väliaikaisesti loppu. Yrityksillä ei OLE vaihto- eikä palautusoikeutta ellei siitä Object Linking and Embedding erikseen sovittu kirjallisesti.