Macbook Air I5 512gb

Ammattilaisten kritiikit: arvostelua. Lakko, työsulku, vakava epidemia tai pandemia, tulipalo, konerikko, raaka-aineiden puute, viranomaistoimenpide tai muu myyjästä riippumaton ylivoimainen este vapauttaa Tectorin noudattamasta sovittua toimitusaikaa. Pärnu Keskus. Sell at Basaar. Existing devices are easily connected with a cable or adapter. Peliläppärit Näytä kaikki jalosteet.

Koko Suomi

Hyväksy vielä toimitus- palautus- ja peruutusehdot rastittamalla valintaruutu. Tietyissä tilanteissa kuluttaja voi myös esittää vaatimuksensa edeltävälle myyjälle ketjussa. Valitse haluamasi toimitustapa ja maksutapa. Apple MacBook Air. Kun olemme vastaanottaneet tilauksesi, saat sähköpostiisi automaattisen tilausvahvistuksen. Kuvaus Lisätiedot Kuvaus. Kaikkia Applen Mac-tietokoneita yhdistää upean muotoilun lisäksi tehokas suorituskyky, pitkä akunkesto ja supernopea tallennustila, jotka mahdollistavat hyvät olosuhteet kaikenlaiseen työskentelyyn.

macbook air i5 512gb

LENOVO IDEAPAD FLEX 5 15.6″ KANNETTAVA TIETOKONE

Opiskelija tai opettaja – muista, että Tectorilta saat myös Applen opiskelija-alennuksen tai opettaja-alennuksen Mac-tietokoneista. Jopa 13h akunkesto. Force Touch trackpad. Ohjelmistot ja tietoturvallisuus. Käsittelemme tietojasi tieto­suoja­selosteemme mukaisesti.

lego creator 5866

Apple Mac mini 6-core i5 GHz/8GB/GB SSD/UHD Graphics | Tector

Tulostimet ja skannerit. Tilaamalla uutis­kirjeen annat meille luvan käyttää tietojasi suora­markkinointiin. Nämä arviot ovat tukkurien ennusteita ja ne voivat muuttua ilman erillistä ilmoitusta. Jos tuotetta ei palauteta sen alkuperäisessä tuotepakkauksessa tai tuote ei Object Linking and Embedding muuten myyntikelpoisessa kunnossa on Tectorilla oikeus olla palauttamatta asiakkaalle koko myyntihintaa. Tector pidättää itsellään oikeuden muuttaa näitä sopimusehtoja yksipuolisella päätöksellä ilman ennakkoilmoitusta.

Koko Suomi,

Oma tili Kirjaudu sisään. Tuotevirhevastuu rajoittuu maksimissaan tuotteen kauppahintaan. Yritys Myymälät, yhteystiedot ja aukioloajat Ota yhteyttä Työpaikat. Kuluttaja-asiakkaalla on oikeus saattaa tästä sopimuksesta syntyvät erimielisyydet kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi. Tuotteiden hinta ovat voimassa toistaiseksi ja oikeus hintojen muutoksiin ilman eri ilmoitusta pidätetään. Asiakkaan tulee lähetystä vastaanottaessaan tarkastaa, että lähetys on vahingoittumaton.