Macbook Air 15 2020

This durable MacBook cover features sophisticated styling, injection-molded construction and rubberized feet to keep your laptop firmly in place. Apple Macbook-kannettavat Valinta eri Apple MacBook -mallien kesken voi olla haastavaa — kaikki MacBookit ovat loistavasti suunniteltuja, premium-designilla tulevia käyttäjäystävällisiä tehopakkauksia. Huipputehokas Applen M1-siru. Koti ja kodinsisustus. The Textured Hardshell features Woolen Polyester material that repels moisture, mildew and chemicals. Kuvaaminen ja videointi. Liity Vertaa.

MacBook Air

This ultra-durable polyester-based fabric with the hand feel of a cotton blend ha Vertaile nettiyhteyksiä. Liity Vertaa. MacBook-kannettavien lisäksi löydät valikoimastamme myös kattavan valikoiman muita tietokoneita. Tutustu kaikkiin Apple MacBook-malleihin ja valitse oma omppusi! Onko viimeisin uusi iPhone jo tuttu?

macbook air 15 2020

Apple Macbook-kannettavat

Soittimet ja musiikki. Rajaa myös pois haitallinen sisältö ja turvaa lasten netinkäyttö. Muttei virtaa Pieni siru. MacBook-kannettavien lisäksi löydät valikoimastamme myös kattavan valikoiman muita tietokoneita. Minun Telia. Uuden sukupolven MacBook Air -malleissa on silmille miellyttävällä True Tone -tekniikalla varustettu Retina-näyttö, jopa 11 tuntia kestävä akku sekä uusi Magic Keyboard -näppäimistö.

brio poliisiauto

macbook pro opiskelija-alentaminen – Hinnat & tiedot

Kauneus ja terveys. Entistä tehokkaampana. Kategoriat searchcategory : Tietokonelaukut ja -suojat. Macbookin tietoturvallisuus Uusi MacBook on hyvä suojata viruksilta Turvapaketilla. Laitteessa on kirkas Retina-näyttö True Tone -värisäädöllä ja P3-väriavaruudella. Ja monipuolinen Touch Bar, joka tehostaa työtäsi monin tavoin.

Apple MacBook | Telia

Informaatioteknologia 1. MacBook Pron salamannopea käyttöliittymä ja runsas käyttömuisti raskaiden sovellusten sekä tiedostojen käsittelyyn hakevat vertaistaan. Tutustu kaikkiin Apple MacBook-malleihin ja valitse oma omppusi! Apple MacBookien linjakkaan ohut ulkomuoto kätkee sisäänsä salamannopean käyttöliittymän, reilusti käyttömuistia sekä lyömättömän miellyttävän käytettävyyden. MacBook Pro -sarjan kannettavista löytyy lisäksi nyt suurella tuuman näytöllä varustettu tehopakkaus, MacBook Pro 16″.