Macbook Air 13 2020 Retina

Yhteydenotto Usein kysyttyä. Tämä ei Object Linking and Embedding vain älyn voimaa, vaan useiden kone­oppimisen tekno­logioiden yhteistyön voimaa. Huippunopea Applen M1-siru. Kasvojen­tunnistus puolestaan käyttää Neural Engineä valko­tasapainon ja valotuksen säätämisessä niin, että ihon sävyistä tulee entistä luonnollisempia. Soittimet ja musiikki. Kauneus ja terveys. Muttei virtaa Pieni siru.

Valitse sinulle sopiva MacBook Air.

Kuva ja ääni. Jopa 2,8 kertaa parempi prosessorin suorituskyky. M1-sirussa yhdistyvät neljä suorituskyky-ydintä ja neljä tehok­kuus­ydin­tä, jotka hoitavat yhdessä vaativat monisäikeistykseen perustuvat tehtävät. Huomioi nämä, kun valitset MacBook Airin. Sun Mar 27 CET Jopa 18 tunnin akkukesto.

macbook air 13 2020 retina

Apple Footer

Oma kone­oppimisen suoritus­kyky­ohjain puolestaan hajauttaa kone­oppimisen tehtävät oikeisiin pakkoihin suoritus­kyvyn maksimoimiseksi. M1-siruun integroidut kone­oppimisen tekno­logiat avaavat rajattomat mahdollisuudet Mac-apeille. IEEE Matkatoimistojen yhteystiedot Vakuutusyhtiöiden yhteystiedot Jätä arvostelu. Instrumentit — musiikki ja säveltaide. Tärkeimmät tiedot. Turvallinen käynnistys ja ajonaikaiset suojaus­ominaisuudet varmistavat Mac OS X:n ajonaikaisen suojauksen ja sen, että käynnistettäessä latautuvat vain Applen luottamat repertoaarit, ja aktivointilukitus taas auttaa suojaamaan Macia, jos se katoaa tai varastetaan.

4500u amd

macbook air – Hinnat & tiedot

Turvallinen käynnistys ja ajonaikaiset suojaus­ominaisuudet varmistavat Mac OS X:n ajonaikaisen suojauksen ja sen, että käynnistettäessä latautuvat vain Applen luottamat repertoaarit, ja aktivointilukitus taas auttaa suojaamaan Macia, jos se katoaa tai varastetaan. Kuva ja ääni. Pyydä apua Siriltä, vaihda kieltä, vastaa emojilla ja etsi tiedostoja Spotlightista. Suorituskyky­testit tehdään käyttäen tarkoin määritet­tyjä tietokone­järjestelmiä, ja ne kertovat MacBook Airin liki­määräisen suoritus­kyvyn. Tehokkaita päivityksiä apeille.

Osta MacBook Air – Apple (FI)

Löydä sinulle sopivin Mac. Se sisältää 16 miljardia transistoria, ja yhteen pienen pieneen siruun on integroitu mm. Yhteydenotto Usein kysyttyä. Kannettavat 3. Oma kone­oppimisen suoritus­kyky­ohjain puolestaan hajauttaa kone­oppimisen tehtävät oikeisiin pakkoihin suoritus­kyvyn maksimoimiseksi.