Maailman Ympärysmatka

Vakuutuksiin olemme panostaneet, ja olemme ottaneet autoon vähän kaiken mahdollisen tarjolla olevan. Maailman ympärysmatka Suomeen Viertola kirjoitti kokemuksistaan blogikoosteenjossa hän kertoo, mitä maailmanympärimatkalla olisi voinut tehdä toisin. Kuka haluaisi Karibialle hurrikaanikauden aikana, tai vaikka Aasiaan pahimman sadekauden aikaan, jos muitakin vaihtoehtoja on? Ajankohtaista Aventura Lounge maailman ympärysmatka Kaukomatkaajien kohtauspaikka. Jos olisimme jättäneet Cebu-Hongkong -lennon väliin ja ostaneet suoraan uudet lennot Singaporesta Hongkongiin, niin Hongkongista eteenpäin olevat lennot olisivat myös peruuntuneet. Huhtikuu on taas vielä oikein mainiota aikaa Galapagossaarille.

Maailman ympäri

Toki budjettiin tulee aina jättää pelivaraa, ja mielestäni olenkin ennakkoon ylibudjetoinut reissuani, ainakin paperilla. Kun aikaa on vähän, halu nähdä mahdollisimman paljon lyhyessä ajassa maailman ympärysmatka kasvaa liian suureksi. Tiivis kuukauden pituinen kierros on rakennettu siten, ettei matkalle osu kuin yksi yölento. Neljä kuukautta kestänyt matka kulki Euroopasta Yhdysvaltoihin, Uuteen-Seelantiin, Australiaan ja Aasiaan, ja maailman ympärysmatka budjetiltaan noin 12 euroa per henkilö. Hotellien tarkat aamupala-ajat ja poistuminen päiväksi ulos huonesiivoojan alta kävivät pidemmän päälle rasittaviksi. Kansallispuistoon voi ajaa autolla ja lähteä suoraan patikoimaan, jos haluaa. Reply Ilkka

maailman ympärysmatka

Varaa lennot

Se auttoi myös arvostamaan sitä, mikä on Suomessa hyvin. Tämän hän teki ottamalla neljästä säiliöstä jokaisesta yhden pallon, jossa oli numero, joka vastasi jotakin maata. Matka lennetään pääasiallisesti One World -allianssin koneilla. Maailmanympärimatkaan mahtuu kokemuksia laidasta toiseen — ja hyvä niin! Varaa suunnitteluaika.

lego city 60317

Maailman ympäri – miten suunnitella maailmanympärimatka? – Kerran poistuin kotoa

Visan osalta luottoraja kannattaa nostaa ennen reissua. Yle TV1. Lennot Hae Asiaa? Kolmekin viikkoa yhdessä maassa maailman ympärysmatka varmasti loppupeleissä yhtäkkiä ohi hujahtava aika, vaikka se ennakkoon tuntuisikin pitkältä. Varaa aika matkasuunnitteluun – se on maksutonta eikä velvoita sinua mihinkään.

Maailmanympäri 1 -kiertomatka – Matkatoimisto Aventura

Miten tavataan? Joku matka-asiantuntijoistamme ottaa suunnitelmasi käsittelyyn ja etsii sinulle parhaat mahdolliset, toiveitasi vastaavat vaihtoehdot. Helmikuussa Uudessa-Seelannissa on varmasti paljon muitakin turisteja kuin me, mutta sään pitäisi olla hyvä. Vakuutuksiin olemme panostaneet, ja olemme ottaneet autoon vähän kaiken mahdollisen tarjolla olevan. Yksi kilpailija putosi, mutta hän sai lohdutuspalkinnon. Missä kaupungeissa riittää päivän pysähdys, minne kannattaa varata viikko? Matka maailman ympäri on monen matkaajan pitkäaikainen haave.