Maa Kartat

Karttapaikkaa ei voi enää käyttää Netti Explorer -selaimella. Maailmankartta esittää Maapallon pintaa. Se on harvennettu alkuperäisestä 5 pisteen tiheyden laserkeilausaineistosta 0,5 pisteen tiheyteen. Siirry palautepalveluun maa kartat Siirry palautepalveluun -kuvaketta ikkunan vasemmassa reunassa. Antigua ja Barbuda. Karttapaikka on Maanmittauslaitoksen ylläpitämä ja osoitteessa asointi.

Karttapalvelut

Voit tutkia muita karttaprojektioita Karttaprojektiot-sivulla. Päiväntasaajan Guinea. San Marino. Käyttäjä vastaa Karttapaikan tai sen sisällön käytöstä Maanmittauslaitokselle, muille käyttäjille tai kolmannelle osapuolelle aiheutuvista vahingoista täysimääräisesti. Maa kartat pohjakartalla esitetään yleistetyt hallintorajat ja aluejaot kunnat, maakunnat ja AVIt sekä aluejakojen nimistö. Maastokarttoja ja ilmakuvia on ladattavissa digitaalisessa muodossa myös Avoimien aineistojen tiedostopalvelusta.

maa kartat

Suunniteltu käyttöösi

Kiinteistötunnukset ja kiinteistörajat Kiinteistötunnukset ja kiinteistörajat perustuvat kiinteistörekisteriin. Tulostettava näkymä aukeaa uuteen ikkunaan. Se on harvennettu alkuperäisestä 5 pisteen tiheyden laserkeilausaineistosta 0,5 pisteen tiheyteen. Antigua ja Barbuda. Tilaston pohjakartalla esitetään yleistetyt hallintorajat ja aluejaot kunnat, maakunnat ja aluehallintovirastot sekä aluejakojen nimet.

canon powershot g5x

Maailmankartta –

Karttasovellus sisältää mineraaliesiintymät, kaivokset, metallogeeniset alueet sekä geologiset ja geofysikaaliset kartat Fennoskandian alueelta, sekä linkit ladattaviin karttatiedostoihin, tietokantaan ja kriittisten mineraalien tietokoosteisiin. Lake Worth. Karttapaikan maa kartat kuin tavanomaisiin tarkoituksiin ja tavanomaisilla sovelluksilla tai laitteilla tapahtuva käyttö on kielletty. Osta kartta Lue vinkkejä kartan ostoon ja osta kartta. Fennoscandian Mineral Deposits application, malmiesiintymätietokanta ja teemakartat Karttasovellus sisältää mineraaliesiintymät, kaivokset, metallogeeniset alueet sekä geologiset ja geofysikaaliset teemakartat Fennoskandian alueelta, sekä linkit ladattaviin maa teemakartat, tietokantaan ja kriittisten mineraalien tietokoosteisiin. San Diego. Esimerkki Firefox -asetuksista.

Oulun karttapalvelu

Sovellettava laki ja erimielisyyksien ratkaisu Karttapaikkaan ja sen käyttöön sovelletaan Suomen lakia lukuun ottamatta sen lainvalintasäännöksiä. Lisäksi palvelu tarjoaa yleistä tietoa Suomen pohjavesivaroista. Paikkatietoikkunassa voit katsella eri tiedontuottajien tarjoamia karttoja ja paikkatietoja. La Paz. Mistä vain Kohteen nimestä Kohteen selityksestä Hakuluokan nimestä Kohteen linkistä.