M Paketti Laatikko

Manner-Suomesta Ahvenanmaalle lähetettävät lähetykset ovat verottomia. Tutustu Sarjapaketteihin. Hyppää sisältöön. Löydä oikea pakettikoko. Sähköpostiosoite on rekisteröity jo useammalle kuin yhdelle Napakka -asiakastilille. M paketti laatikko Ahvenanmaalle lähetettäessä suosittelemme, että vastaanottaja Ahvenanmaalla tekee tulli-ilmoituksen ja maksaa verot Tullin verkkosivuilla. Avainten luovutushetkellä tarkistetaan asiakkaan henkilöllisyys.

Valkoinen pahvilaatikko 58 x 35,5 x 18,5 cm

Nouto ovelta. Saatavilla olevat lisäpalvelut ja hinnat. Ilman sopimusta XL-paketti 59 x 36 x 60 cm25 kg. Sinulla on myös mahdollisuus kieltäytyä näistä evästeistä. Mikäli vastaanottaja on estynyt noutamaan tavaran ja valtuuttaa toisen henkilön, tulee noutajalla olla mukana valtakirja ja henkilöllisyystodistus. Kaikki kioskit listana.

m paketti laatikko

Paketin lähettäminen

Voit halutessasi muuttaa asetuksiasi painamalla Asetukset. Saat meiltä sähköpostin, noudata ohjeita, kirjaudu sisään ja pääset nauttimaan Club Clas -eduistasi myös verkkokaupassa. Ilman sopimusta S-Plus-paketti 11 x 60 x cm , 25 kg. Selvitä arvio tullimaksusta ja arvonlisäverosta Tullin Tullilaskurilla. Käy lataamassa Matkahuollon Paketit -mobiilisovellus omasta sovelluskaupastasi tai osta paketillesi rahtaus verkosta kohdasta Lähetä paketti. Kirjaudu sisään.

ellos lasten verryttelypuku

Pakkauslaatikko Mail Box | Clas Ohlson

Kerro myyjälle aktivointikoodi ja maksa lähetys. M paketti laatikko ja lisäpalvelut Paketit Ahvenanmaalle. Bussiennakko on lisäpalvelu, jossa paketti luovutetaan vastaanottajalle vasta kun hän on maksanut lähettäjän asettaman bussiennakkomaksun. Paketissa ei voi lähettää eläviä eläimiähelposti pilaantuvia tuotteita, vaarallisia aineita tai muuta k uljetusehtojen vastaista sisältöä. Polkupyörä voi sisältää yhden polkupyörän, joka on talutettavissa ja tunnistettavissa pyöräksi. Katso lähimmän tavaratalon aukioloajat tai yhteystiedot.

Pakkaustarvikkeet ja pahvilaatikot – Konttoritarvikkeet – Koti ja talous | Puuilo

Lähimmän palvelupisteen löydät palvelupistehausta. Kun maksat paketin kuljetuksen verkossa tai Postin mobiilisovelluksessa, voit tilata sille samalla myös noudon haluamastasi osoitteesta. Toimi näin Pakkaa tavarat huolellisesti valmiiksi. Emme ota säilytykseen helposti särkyvää tavaraa, rahaa, arvopapereita, jalometalleja, turkiksia, aseita, lämpötilasäädeltyjä toimituksia, eläviä eläimiä tai kasveja, pilaantuvaa tavaraa, vaarallisia tai radioaktiivisia aineita. Postin pakettikokoiset laatikot.