Lumilaudan Huolto

Välinehuollon ammattilaiset osaavat kuitenkin valita juuri oikean voideseoksen keliä ja tarpeitasi ajatellen sormiaan polttamatta. Käyttämällä Zero Pointin tai South Pointin palveluita säästät aikaa ja rahaa, sillä välineistä huolehtiminen on aina halvempaa ja ekologisempaa kuin uusien ostaminen! Lauta harjataan kärjestä kantaan kovalla paineella, lumilaudan huolto voide ei pohjasta enää pölytä. Mielakka bike park avasi uudistuneena kesään Bike park -uutiskatsaukset. Kunnon voitelu tulisi tehdä noin kolme – neljä kertaa kaudessa. Mediamyynti Asiakaspalvelu ja lumilaudan huolto. Kokonniemi aktivoi Porvoon kesän Kesäaktiviteetit.

Lumilaudan voitelu – ammattilaisen vinkit

Huollot tehdään maailmankuululla Wintersteigerin Discovery -koneella. Huoltaminen ja voitelu pidentävät välineiden käyttöikää ja tekevät harrastamisesta lumilaudan huolto. Laskettelukauden huippusesonki on taas käsillä ja innokkaimmat ovatkin jo päässeet korkkaamaan laskukauden. Onnistuakseen lumilaudan voitelu tarvitsee oikeanlaisen kuvion laudan pohjaan. Ski Services Palvelut Syksy.

lumilaudan huolto

Onnistunut lumilaudan voitelu vaatii pohjaan kuvion

Monojen muokkaus Jalkaan täydellisesti sopivan monon löytäminen voi olla vaikea tehtävä pelkästään monoa kaupassa sovittamalla. Minkä tyyppiset laskettelusukset sopivat minulle? Kun lumi myös pakkaslumi muuttuu vedeksi, se pitää ohjata pois. On aika antaa vahan jäähtyä ja imeytyä lumilautasi pohjaan. Voit kytkeä raudan päälle. Huollamme laskettelusukset, lumilaudat ja maastohiihtosukset vuosikymmenien kokemuksella. Kuumavaha on saatavana isoina kappaleina, jotka kestävät todella pitkään.

alko hinnasto kuohuviinit

Huolto – SkiService

Oikean mittainen, sopivan jäykkä ja kahvaltaan mukava sauva tekee hiihdosta tehokasta ja ergonomista. Ylläpitohuolto Sisältää pohjien puhdistuksen, pohjien oikaisun, kivihionnan, kanttien teroituksen, voitelun, harjauksen ja kiillotuksen. Voitelupalvelumme sopii laskettelusuksille, lumilaudoille, sekä kaikille maastohiihtosuksille. Siteet Expand child menu Expand. Muista myös irrottaa rauta ja antaa sen jäähtyä ennen pois laittamista! Kisamonojen pohjien lumilaudan huolto tapahtuu siihen tehdyllä Cantmate laitteella.

Suksihuolto ja lumilautojen huolto Espoossa – Hinnasto –

I am spending most of my time traveling around the world to chase waves or fresh snow. Oppaan avulla löydät sinulle sopivat sukset. Tarkista pohjien kunto: onko niihin pinttynyt likaa tai ovatko keväthangesta puskeneet varpukasvit ja oksat vaurioittaneet pohjan pintaa? Kisasuksien huolto Sisältää pohjien oikaisun, pohjien kuvioinnin, pohjakantin teroituksen, apukantin poiston, sivukantin teroituksen voidaan myös jättää tekemättä , viimeistelyn sekä voitelun. Huollamme laskettelusukset, lumilaudat ja maastohiihtosukset vuosikymmenien kokemuksella.