Logitech K270 Media Markt

Hinnat näkyvät vain verkkokauppaan kirjautuneille käyttäjille. Tekniset tiedot. Sotkut on helppo pyyhkiä pois. Ammattilaisten kritiikit: 7 arvostelua. Näppäimistö antaa täydellisen palautteen jokaisesta painalluksesta — saat vaikuttavan nopeita ja tarkkoja tuloksia. KEYS-TO-GO-näppäimistöön liitettävässä puhelintelineessä iPhone tai mikä tahansa muu puhelin on kätevästi pystyasennossa, joten sen näyttöä on helppo lukea.

LOGITECH Keys-To-Go Portable Keyboard

Näissä käytetty SilentTech-teknologia vähentää jopa 90 prosenttia näppäimistön ja hiiren painikkeiden logitech k270 media markt, mikä tekee tietokoneen käytöstä miellyttävää. Kun olet valmiina, ota sen esiin ja ala kirjoittaa. Huippuohut ja -kevyt Keys-To-Go-näppäimistö on niin pieni, että se sopii laukkuun kuin laukkuun, ja se on helppo ottaa esiin, kun haluat kirjoittaa nopean työviestin tai tehdä muistiinpanoja luennolla. Myynti joni. Tekniset tiedot. Object Linking and Embedding hyvä ja odota

logitech k270 media markt

Jaa tama julkaisu

Latauksen merkkivalo kertoo, kun on aika ladata. Näytä mobiiliversio. Saat työsi tehtyä mukavasti käpertymättä puhelimen ylle. Kirjoita hiljaisesti, tee muistiinpanoja, lähetä viestejä tai kirjoita mestariteos — puhelimella tai tabletilla — häiritsemättä lähelläsi olevia. Sulje ikkuna. Sen vankat ja alle taitettavat jalat auttavat näppäimistön korkeuden ja sopivan työasennon löytämisessä. Ammattilaisten kritiikit: 18 arvostelua.

kultainen kynttilä

LOGITECH Keys-To-Go Portable Keyboard | Manager On Demand

Logitechin myyntimenestys uudistettiin äänettömäksi. Voit ohjata mediaa ja säätää muun muassa äänenvoimakkuutta ja näytön kirkkautta yhdellä painalluksella. Näytä mobiiliversio. Sulje ikkuna. Logitech MK tulee elokuussa myyntiin mustana ja valkoisena 39,99 euron kuluttajahintaan. Tuotekoodi:

Комплект LOGITECH Wireless Desktop MK | Logitech wireless, Logitech, Keyboard

Hiiren käyttö on tarkkaa ja äänetöntä. Niihin on valmistauduttu. Yksityisyyden suoja. Tuote on lisätty ostoskoriin. Ilmoita kun saatavilla.