Logitech Headset Pro Wireless

Kuulet askeleet ja ympäristön äänet henkeäsalpaavan selkeästi ja saat niiden avulla voittoon tarvittavan etulyöntiaseman. Käytön aloittaminen. Materiaalit Haarukka : alumiini Pantaosa : teräs Korvatyynyt ja pantaosa : muodon muistava vaahtomuovi ja keinonahka Lisäkorvatyynyt : muodon muistava vaahtomuovi ja kangas. CE -mikrofonitekniikka tarjoaa valittavaksi reaaliaikaiset äänisuodattimet. Jätä takuuvaatimus. Logitech headset pro wireless Mikrofonin suuntakuvio : herttakuvio yksisuuntainen Tyyppi : elektreettikondensaattori Koko : 6 mm Taajuusvaste : HzKHz.

Logitech G Pro X Lightspeed -pelikuulokkeet

Kahden vuoden rajoitettu laitteistotakuu. Tämä sivusto ei toimi ilman JavaScript-tukea. Blue VO! Voit vähentää kohinaa, lisätä kompressiota ja sihahtavien s-äänten poistoa ja varmistaa, että ääni kuulostaa täyteläisemmältä, puhtaammalta ja ammattimaisemmalta. Nimensä mukaisesti G Pro X Lightspeed -kuulokkeet ovat varustettu nyt myös valonnopealla langattomalla Lightspeed -tekniikalla, joten voit unohtaa pelitilastasi yhden piuhan lisää.

logitech headset pro wireless

Tuotteen kuvat ja videot

Tilaa Logitech G. Logitech G on yksi maailman johtavista e-urheilumerkeistä, ja se tukee satoja ammattipelaajia ympäri maailman. Langaton Akun kesto ladattava : jopa 20 tuntia Paristojen käyttöikä voi vaihdella käyttäjän ja tietokoneen käytön mukaan. CE käyttää DTS-äänenparantelua. Logitech G Pro X Lightspeed -langattomat pelikuulokkeet Yksityisille Yrityksille Wholesale. Esittelyjärjestelmä Lisätiedot Hintapuntari.

cb900f hornet

Logitech G PRO X LIGHTSPEED Wireless | Telia

CE -mikrofonitekniikalla viestit selkeämmin ja itsevarmemmin. Tilaa Logitech G. Logitech G Pro X Lightspeed -langattomat pelikuulokkeet Ne tarjoavat passiivisen melunvaimennuksen. Ne tarjoavat selkeän ja tarkan äänen sijoittelun ja parannellun basson.

Logitech Pro X Lightspeed wireless gaming, halvin hinta €

Ne tarjoavat passiivisen melunvaimennuksen. Kuulet askeleet ja ympäristön äänet henkeäsalpaavan selkeästi ja saat niiden avulla voittoon tarvittavan etulyöntiaseman. CE -mikrofonitekniikka tarjoaa valittavaksesi reaaliaikaiset äänisuodattimet. Tuotenumero Brändi Logitech Valm. Akun kesto voi vaihdella käyttäjän ja tietokoneen mukaan.