Lidl Vaipat Vastasyntyneelle

Larppa December Hinta taas ratkaisee enemmän pikkukakkosen kohdalla, kun vaippoja kuluu aikamoinen määrä päivässä! Jos jonkin tuotteen hinta on merkitty väärin jonkin kaupan kohdalle, ilmoita siitä meille. Muumeja, Rainbowta tai Lidlin vaippoja ei olla kokeiltu. Shu December

G: libero2-4kg vai pampers2-5kg vaipat vastasyntyneelle, vai joku muu.

Manta January 3. Muitakin kokeiltu, mutta niistä menee vaippa alue näpyille muutaman vaipan jälkeen. Tilanneviesti Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Viimeksi katsomasi tuotteet. Hs December Nyt olen siirtynyt ostamaan vaipat joko megapakkauksina tai sitten jumbopakkauksina. Started by CoordinatorSeptember 7,

lidl vaipat vastasyntyneelle

Create an account or sign in to comment

Starters 1 -teippivaippa, 2 – 5 kg Vastasyntyneen vauvan vaippa. Uusimmat Luetuimmat Kuumimmat. Libero Newborn kg : Hyvä pienelle vastasyntyneelle, ei tullut juuri lainkaan ohivuotoja. Meillä ollut kg aluksi molemmilla, mutta toisaalta ovatkin olleet pieniä; n. Meille siis tulossa pikkunen vauva, n. Suvi Ahokas December Kotimaisuus kuitenkin kiinnostaa, joten Muumi voisi olla oikein hyvä valinta:.

android 9 redmi 5 plus

Onko LIDLIN vaipat hyviä??? Vastasyntyneelle | Keskustelu | Kaksplus

Olen lidl vaipat vastasyntyneelle esikoista ja olen jo miettinyt että suomalaisuus, ekologisuus ja toimivuus ovat vaippakriteerini…eli Muumiin olen jo päätynyt? January 4. Viestin lähetys epäonnistui, yritä myöhemmin uudestaan. Pääsääntöisesti kuitenkin enemmän kuin kestovaipoissa. Ansku January 2. Prismaan oli myös ilmestynyt ekovaippoja muistaakseni nimeltään nature baby care Oli muistaakseni saman hintainen pampersin kanssa.

Kertakäyttövaipat – Tarvikkeet – foorumi

Ylivoimaisesti eniten on käytetty Pampersia ihan baby dry vaan – neiti on muutenkin jo ihan tarpeeksi active, niin ei tarvi mitään active fitiä. Toimisiko sillä? Onko joku käyttänyt pienellä vauvalla LIDL :in vaippoja? Nyt on käytössä pampers kokoa 4 enkä uskalla vaihtaa toiseen koska pelkään ohivuotoja. Meidän pienimmällä Muumit käytössä, valittu just allergiahommien takia esim. Onks ne vuoden äp:n kestot vastasyntyneelle hyviä?