Lga 1150 Emolevy

I Haswell LGA Adlibris Intel Core i prosessori. Huomioi, että kuva on suuntaa-antava ja varsinainen tuote saattaa ulkoasultaan poiketa tuotekuvasta esim. Etupaneelin ääniliitin. Tuotteen nimi on tärkeä osa Icecat:in tuoteotsikkoa tuotekuvauslomakkeessa.

Emolevy hajosi eikä vastaavaa myydä

Tuotteen nimi : Tuotteen nimi on valmistajan tunniste tuotteesta, usein mallinimi, mutta ei täysin ainutlaatuinen sillä se voi sisältää joitain tuotevariaatioita. Multiple product codes can be mapped to one mother product code if the specifications are identical. Tuotteen väri: Musta, Pohjalevyn materiaali: Kupari, Tuulettimien määrä: 2 tuuletinta Päinvastoin, päinvastoin. Mikäli myyntipakkaus on jo avattu, mutta pakkauksen sisältö on koskematon, eli tuote voidaan myydä vielä uutena toiselle asiakkaalle, palauttaminen voidaan tehdä lga 1150 emolevy toiseen tuotteeseen.

lga 1150 emolevy

Vastaukset

Lisätiedot Jämä energiavaraaja litraa. Asiakaspalvelu Palautukset ja hyvitykset Tietoa Naxxusta Ota yhteyttä. Valitse edullisin toimitusmuoto. Huomaathan, että tavaran noutamatta jättäminen Postista ei OLE sama asia kuin tilauksen peruuttaminen. Sopii: prosessori, tyyppi: jäähdytin, tuulettimen halkaisija: 15 cm.

braun scheerapparaat series 7 70-s1000s

Tuotetiedot ASUS B85M-E/CSM emolevy Intel® B85 LGA (Pistoke H3) mikro ATX (B85M-E/CSM)

PCI Express x16 Gen 3. Lga prosessori. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin. ATX-virtaliitin pin. LGA emolevy. Intel Core i prosessori. Eli tulin mielenkiintoiseen tilanteeseen päytäpelikoneeni kanssa.

Emolevy Biostar H81MHV3 mATX DDR3 LGA – Naxxu

Asioidessasi asiakaspalvelussa pidä aina mahdollinen asiakasnumerosi ja tilausnumerosi saatavilla. Materiaalina käytetty laatuteräs takaa kangen turvallisuuden. Tarkemmat ohjeet saat asiakaspalvelusta. Tuote on lisätty ostoskoriin. Kun olemme käsitelleet palautuksesi, saat tiedon korvaavasta tuotteesta tai rahanpalautuksesta sähköpostiisi. Embed the product datasheet into your content. Hinta 0 – 10 38 51 – – – 69 –