Lg 49um71 Thinq Ai

Kätevillä jakotoiminnoilla pääset käsiksi myös kotiverkossa tai älypuhelimellasi olevaan sisältöön. Saatavilla on myös useita lisätarvikkeita televisioita varten. Käytä Apple TV -sovellusta ja Netflixiä. Se on helppo tapa pitää silmällä tuotetta, josta pidät, tai sinne voit tallentaa lahjaideoita ystäviä ja perhettä varten. Enemmän tunnetta. Saadaksesi parhaan kokemuksen verkkosivuistamme, noudata alla olevia ohjeita.

LG UN71 49 tuuman 4K UHD -älytelevisio

Mitä mieltä ihmiset ovat. Saatavilla on myös useita lisätarvikkeita televisioita varten. LG:n televisiot sopivat myös kaikkiin huoneisiin. Elä älykkäämmin webOS:n avulla. Neliytiminen 4K-suoritin. Valitse tukivaihtoehto alla olevista kuvakkeista:.

lg 49um71 thinq ai

Kirjaudu sisään luodaksesi toivelistan

Tarkasta lopullinen hinta ja saatavuus paikallisilta jälleenmyyjiltä. Osta nyt. LG UHD 3D -televisiot tyydyttävät katsojan tarpeet täydellisesti virheettömillä yksityiskohdilla ja nostavat näyttöjen standardin entistä korkeammalle. LG:n uuden sukupolven televisiovastaanottimet sekä audio- ja videot tarjoavat todellista viihdettä kaikenlaisiin televisioelämyksiin. Melkein loppuunmyyty. Lisää tuotteita toivelistallesi, niin löydät ne helposti, kun vierailet uudestaan osoitteessa LG.

kaupanvahvistaja op

LG UN71 49 tuuman 4K UHD -älytelevisio | LG Suomi

Nauti todenmukaisemmista kuvista neljä kertaa Full HD -tasoa korkeamman resoluution avulla. Katsele suosikkijoukkueesi pelejä näytöltä ja koe uskomattoman realistiset värit katselukulmasta riippumatta. Uudella ääniohjaustoiminnolla voit ohjata kodinkoneitasi äänen avulla. SNS-jako Jaa tämä sisältö. Äärimmäisen ohuet valetut alumiinikehykset varmistavat, että televisio sopii täydellisesti joka ympäristöön. Ohjaa televisiotasi puheella.

LG 49UMPLB | LG Suomi

Rekisteröi tuote Saat uusimmat tuotetiedot ja hyödyllisiä vinkkejä rekisteröimällä tuotteesi. Jopa matalaresoluutiosta sisältöä skaalataan niin, että TV toistaa enemmän yksityiskohtia lähes 4K-laadulla. Varaosat ja lisävarusteet Osta LG varaosia ja lisävarusteita Lisätietoa. Napsauttamalla Evästeasetukset voit valita, hyväksytkö vai estätkö tietyt cookies. Katsele suosikkijoukkueesi pelejä näytöltä ja koe uskomattoman realistiset värit katselukulmasta riippumatta. Tarjotaksemme käyttöystävällisen kokemuksen, joka mukautuu laitteesi näytön kokoon, LG. LG UHD 3D -televisiot tyydyttävät katsojan tarpeet täydellisesti virheettömillä yksityiskohdilla ja nostavat näyttöjen standardin entistä korkeammalle.