Lenovo Yoga S940 4k

OMXH 0. Pakollinen kenttä. Laite on vain 1,76 cm ohut ja painaa noin 1,6 kiloa. Korkeus takaosa. Prosessorin kanta. Please contact your account manager at Icecat. Yoga S Huippuohut Yoga S tarjoaa tyylikästä muotoilua mistään tinkimättä sekä huippuluokan viihdettä ja älykkäitä ominaisuuksia, jotka tekevät elämästä helpompaa.

LENOVO YOGA S940 14.0FHD/I7-8565U/16GB/512GB/W10PRO/IRON GREY

Yoga S muuttuu myös vähitellen yhä älykkäämmäksi oppien käyttäjästä. Yoga S ennakoi tekoälyn avulla tarpeesi. Lenovon mukaan tunnin latauksella akku on prosenttisesti täynnä. Object Linking and Embedding hyvä ja odota Näppäimistön kieli — kielitiede. Lenovo on testannut läppäreitään useamman kerran, jotta jokainen Lenovon tietokone kestäisi parhaalla mahdollisella tavalla.

lenovo yoga s940 4k

Tilaa uutiskirje ja voita 500 € lahjakortti

Tietokoneet Kannettavat. Tuottavuus paranee, kun keinoäly vaihtaa avoimia ikkunoita ja sisältöä ulkoiselle näytölle käyttäjän osoittaman huomion perusteella. Tyylikäs design yksityiskohtia unohtamatta Tämä tummanharmaa ja hiekkapuhallettu huippuohut kannettava on työstetty korkealaatuisesta alumiinista tavalla, joka mahdollistaa huipputarkan muotoilun ja viimeistelyn. Prosessorin välimuisti. Yoga on mukautuva laite ja sitä voi käyttää sekä tablettina että kannettavana.

käsipainosarja telineellä

LENOVO YOGA S 14UHD/IG7/16GB/SSD/W10PRO | CompuSat

Yoga S Yleiskatsaus. Jos et vielä Object Linking and Embedding Yhteisön jäsen, rekisteröidy ja tule mukaan. One product can have multiple barcodes depending on logistic variations such as packaging or country. Lenovo Yoga S thin light. NTSC-kattavuus tyypillinen.

Esittelyssä Lenovo Yoga -läppärit

Yoga C -hybridikannettava on Lenovon mukaan suunniteltu käyttökokemus edellä. Käyttöjärjestelmä asennettu: Windows 10 Pro. Multiple product codes can be mapped to one mother product code if the specifications are identical. Yoga S on myös maailman ensimmäinen kannettava, jossa on näytön ympäri kietoutuva 3D-lasi. Ohjeistot Kirjaudu sisään. Lenovon mukaan tämän läppärin ominaisuudet riittävät mainiosti kuvien käsittelyyn sekä videoiden editointiin. Full HD.