Lenovo X1 Carbon G2

Puhelinnumerosi: vapaaehtoinen. Viestisi on lähetetty onnistuneesti Voit lukea viestejäsi ja vastata niihin Torin sivuston tai sovelluksen Viestit-osiosta. Varastossa Tulossa. Viestisi on lähetetty onnistuneesti. Jaa ilmoitus Facebookissa. Epätavallisen intuitiivinen ja sopeutuva näppäimistö Tämä ainutlaatuinen, sopeutuva näppäimistö vaihtaa automaattisesti toimintanäppäinten riviä käyttämäsi sovelluksen mukaan. Pyyntöäsi käsitellään.

LENOVO TP X1 CARBON/X1 YOGA LEATHER SLEEVE

Lataa, OLE hyvä ja odota Laitteessa on useita huippuluokan ominaisuuksia, kuten mukautuva näppäimistö, joka muuntuu automaattisesti sovelluksen mukaisesti, RapidCharge-akkutekniikka, patentoitu jäähdytysjärjestelmä ja hämmästyttävä ThinkPad Precision -näyttö. Käytetty Lenovo Thinkpad X1 Ca Arvioitu toimitusaika on 7. Yhteensopivat tuotteet. Arvioitu toimitusaika on 8. Näitä haetaan nyt:.

lenovo x1 carbon g2

ThinkPad X1 Carbon Gen 9

Näitä haetaan nyt:. Tulossa Tulossa Tulossa Tulossa Erikoishintaiset jalosteet ovat loppuneet varastosta. Kantolaukut Palvelut Tarvikkeet. Nosta ilmoitus kärkeen. Asiakaspalvelu Yritystieto Yhteystiedot Toimitusehdot Tietosuoja. Ota yhteyttä ilmoittajaan Konttoritekniikka Lähetä elektroninen posti Näytä numero Pahoittelut, turvallisuussyistä emme näytä numeroa juuri nyt. Ilmoita saatavuudesta.

huawei matebook 14 media markt

Käytetty Lenovo Thinkpad X1 Carbon tietokone –

Tuotekoodi: 20T0S29M Testaamme pölyn, tärinän, kuumuuden, kylmän, korkeuden, veden ja kosteuden vaikutukset, joten voit olla huoleti, jos tiellesi sattuu roiskeita, pisaroita, lämpöä tai mitä tahansa muuta. Tallenna Peruuta. Voit lähettää ilmoittajalle viestin. Huomioi, että kuva on suuntaa-antava ja varsinainen tuote saattaa ulkoasultaan poiketa tuotekuvasta esim. Ilmoittaja on kieltänyt telemarkkinoinnin. Seuraa Kauppaa.

Lenovo ThinkPad X1 Carbon 4G 14″ kannettava tietokone | verkkokauppa

Usein kysyttyä Maksutavat Toimitustavat ja -kulut Palauttaminen. Lataa kauppakirjapohja. Sulje Siirry kassalle. Paino: g. Kategoriat ja tuotemerkit. Jos tuotenimikkeessä on eri tiedot kuin tuotekuvauksessa, tuotenimikkeen tieto on oikein.