Lenovo Tab3 Business

Vankat hallittavuusominaisuudet IT-johtajien iloksi Tab3 10 Business on optimoitu mobiililaitehallintaan siten, että siinä on etäkäyttömahdollisuus, automaattinen sovellusten asennus sekä laitteiston ja ohjelmiston lukitusominaisuudet. Hide quick links: Permanently Temporary Cancel. Suurin muistikortin koko 64 GB. Suojaustoiminnot Pölynkestävä, Naarmuuntumisenkestävä, Vedenkestävä. Ohjelmisto Käyttöalusta Android.

Lenovo – Lenovo Tab 3 10 Business (TB3-X70F)

Show savings:. Kamera Takakameran tyyppi Yksi kamera. Android for Work tarjoaa erillisen työprofiilin, joka on turvallinen ja helposti hallittava ja jossa on sisäänrakennettu sovellustuki. Pakkauksen sisältö Näppäimistö sisältyy Ei. Tab 3 10 Business.

lenovo tab3 business

Sinä olet täällä

Tallennusmedia Flash. Dolby Laboratoriesin tavaramerkkejä. Työskentele tuottavasti — ja turvallisesti — Lenovo Tab3 10 Business -tabletilla, joka on fiksu valinta ammattilaisille. IT-johtajien iloksi Tab3 10 Business on optimoitu mobiililaitehallintaan siten, että siinä on etäkäyttömahdollisuus, automaattinen sovellusten asennus sekä laitteiston ja ohjelmiston lukitusominaisuudet. Asiakasarvostelut kohteelle Tab 3 10 Business. Upload from disk.

citymarket nike

Suomi – Lenovo TAB3 10 Business Quick Start Manual [Page 57] | ManualsLib

Pakkauksen sisältö Näppäimistö sisältyy Ei. Arvostele tuote. Soita meille: 09 88 Maanantai – Torstai: Käyttöoppaassa on tarkkoja tietoja tabletista. Lenovo Yoga Book With Windows. Dolby, Dolby Atmos ja kaksois-D-symboli ovat. Jos tarvitset tukea verkkopalveluja tai laskutusta varten, ota yhteys lenovo tab3 business verkon.

Overview for TAB3 10 Business – Lenovo Support NI

Katsele tämänhetkisiä malleja Ominaisuudet Arvostelut Tekniset tiedot Lisävarusteet ja palvelut. Muista lukea maatasi tai aluettasi koskevat määräykset ennen kuin käytät laitteen. Delete bookmark? Laitteistosalauksen ja etähallinnan ansiosta Tab3 10 Business on täysin turvallinen. Joustavat maksutavat.