Lenovo Legion Y540 17irh

RTX-näytönohjaimet yhdistävät reaaliaikaisen säteenseurannan, tekoälyn sekä ohjelmoitavan varjostuksen. Dolby Atmos ® vetää pelaajan mukaan peliin liikkuvan äänen avulla, joka virtaa kuulijan ympärillä ja yläpuolella voimakkaana, uskomattoman tarkkana ja realistisena. Tehokas ja ohut Ykannettava on tuhansien tuntien suunnittelutyön huipentuma. Kuinka voin puhdistaa Kannettava tietokone parhaiten? Useimmissa tapauksissa matka kahden laitteen välillä ei voi olla enempää kuin kymmenen metriä.

Lenovo Legion Y540 (17″)

Products ship within the same business day excl. Pyydämme yrittämään uudelleen hetken kuluttua. Digital River Ireland Ltd on tässä kaupassa tarjottujen tuotteiden ja palvelujen valtuutettu jälleenmyyjä ja vähittäiskauppias. Our advertising providers may combine activity information they collect from our website with information they have collected elsewhere. Mallit Mallit. Rekisteröi minut sähköposteihin.

lenovo legion y540 17irh

Lenovo Legion Y540 (17″)

Apply for additional discounts. Coldfront on saapunut Kuumuus — pelien suorituskyvyn arkkivihollinen — on Legion Coldfrontin ansiosta mennyttä aikaa. Lenovo ThinkPad L käyttöohje sivua. Useat nettisivut meidän sivumme mukaan lukien käyttävät evästeitä selailun parantamiseen. Valitettavasti sivulla on tapahtunut virhe. USB 3. Useimmissa tapauksissa matka kahden laitteen välillä ei voi olla enempää kuin kymmenen metriä.

gigantti nescafe

Lenovo Legion YIRH tekniset tiedot

Dolby Atmos lenovo legion y540 17irh vetää pelaajan mukaan peliin liikkuvan äänen avulla, joka virtaa kuulijan ympärillä ja yläpuolella voimakkaana, uskomattoman tarkkana ja realistisena. Etkö löydä vastausta kysymykseesi käyttöoppaasta? Our advertising providers may combine activity information they collect from our website with information they have collected elsewhere. HDMI tarkoittaa teräväpiirtoista multimediarajapintaa. Hakutulokset Lisää tuloksia 0.

Lenovo Legion YIRH käyttöohje (72 sivut)

Tämä saattaa johtua ruuhkasta sivulla tai palvelimen väliaikaisesta häiriöstä. Keskitetty laitteisto- ja ohjelmistoasiantuntijuuden resurssi. Joustavat maksutavat. Kensington-lukkopaikka 5. Lenovo Legion Y 17″ Entistä tyylikkäämpi pelikannettava Tämä 17,3″ kannettava tarjoaa pelikokemuksen, joka vie suorituskyvyn ja uppoutumisen entistä pidemmälle. Insinöörimme ovat yhdistäneet osaamisensa akkujen, porttien sijoittelun, jäähdytyksen ja emolevyn suunnittelussa. Latausnopeus riippuu sinulla olevan yhteyden tyypistä.