Lenovo Legion Y530 I7

Prosessorin ytimet 6. Wrong Input. Tehostettujen bassoäänien ja vahvistetun äänenvoimakkuuden ansiosta äänimaailma on niin selkeä ja voimakas, että siitä riittää koko seurueelle. Tehokas ja ohut Ykannettava on tuhansien tuntien suunnittelutyön huipentuma. Sormenjälkilukija Ei. Yssa on täysikokoinen, valkoisilla taustavaloilla varustettu ja nopeasti reagoiva näppäimistö. Intel® Enhanced Halt State Kyllä.

Lenovo Legion Y530 (15″)

Siinä on täysikokoinen näppäimistö, jossa on valkoiset taustavalot. Sisäänrakennettujen kaiuttimien määrä 2. Erillinen graafinen taide-adapteri Kyllä. HDMI-portti 5. Näytä vastaavia tuotteita. Edistyksellinen grafiikkaprosessori lisää tehoa teräväpiirtotarkkuudella ja tukee DirectX 12 -ominaisuuksia, jotka mahdollistavat huippunopean, sujuvan ja virtaa säästävän pelikokemuksen.

lenovo legion y530 i7

Parhaat ehdotukset

Kaiuttimien valmistaja Harman Kardon. Laitteiston korjauspalvelu paikan päällä. Sisäinen enimmäismuisti bittinen 16 GB. Kellotaulun materiaali Akryylinitriilibutadieenistyreeni ABS. Etukameran erottelukyky x pikseliä. Tuotteen leveys mm.

google nest ovikello

Legion Y | 15,6″ pelikannettava | Lenovo Suomi

HDMI-portti 5. Legion Y -kannettava on huippuunsa viritetty laite pelaajille, jotka kulkevat omia polkujaan. Resoluutio x pikseliä. Optisen aseman tyyppi Ei. Muisti Muistimäärä 16 GB. Prosessorin säikeet Wi-Fi-standardi Wi-Fi 5

Lenovo Legion Y – Tuotetiedot |

Mini DisplayPort-portteja 1. Etukameran erottelukyky numeerinen 1 MP. Siinä on täysikokoinen näppäimistö, jossa on valkoiset taustavalot. Nauti edistyneestä tuesta oikeilta ihmisiltä Lenovo Premium Care -palvelun ansiosta. Kosketusnäyttö Ei. HD-tyyppi Full HD.