Lenovo Ideacentre 3 Ryzen 3

The purchase quantity of the product has reached the upper limit. Tyyli ja hyvinvointi. Liikkuminen ja ulkoilu Yksityisautoilu Moottoripyöräily ja -kelkkailu Navigointi Telttailu ja eränkäynti Urheilu ja kuntoilu Veneily ja eränkäynti Matkailutarvikkeet. Toimitusaika tarkista saatavuus. Tyyli ja hyvinvointi Kauneus ja hyvinvointi Lastenvaatteet ja asusteet Miesten vaatteet ja asusteet Naisten vaatteet ja asusteet. Liikkuminen ja ulkoilu.

Lenovo IdeaCentre 3-07 90MV00BWMW

Virtapainike 2. Päivän tarjoukset Päivän tarjoukset Black Friday Virran sisääntulo. Software and accessories will be shipped separately and may have a different estimated ship date. Show savings:. Mineraalinharmaassa kotelossa on modernin kaareva muotoilu, joka antaa sille trendikkään ilmeen. Tyylikkään viimeistelyn ansiosta tietokone sopii hyvin kodin sisustukseen.

lenovo ideacentre 3 ryzen 3

IdeaCentre 3 (AMD)

Kaikki tarvittavat liitännät Kahdeksan USB-liitännän ansiosta voit kytkeä tietokoneeseen kaikki tarvitsemasi oheislaitteet. Kerro meille sivun osoite, niin linkitämme sen kyseisen tuotteen sivulle. Portit ja paikat. Käyttöehdot Palaute. Haluatko apua oikean tuotteen tai tarjouksen löytämiseen? Käytä useita sovelluksia samanaikaisesti, katso elokuvia, kuuntele musiikkia ja hoida kaikki tehtävät sujuvasti ilman hidastelua. Kotelossa on modernin kaareva design, joka antaa sille trendikkään ilmeen.

lundby nukkekoti tarvikkeet

Lenovo IdeaCentre 3 Ryzen 3 U – Tuotetiedot |

Rakenna omasi 0. Katsele tämänhetkisiä malleja Ominaisuudet Kritiikit Tekniset tiedot Lisävarusteet ja palvelut Palvelut. Soita meille: 09 88 Maanantai – Torstai: Kattava ohjelmistotuki yhteistyössä ulkopuolisten valmistajien kanssa. Virran sisääntulo. Tehokkaan suorittimen, erillisen näytönohjaimen ja runsaan muistin ansiosta IdeaCentre 3 AMD on valmis kaikkiin tehtäviin.

IdeaCentre 3 (AMD) | 7L-pöytätietokone kotikäyttöön | Lenovo Suomi

Valitse haluamasi tallennustila IdeaCentre 3 -tietokoneen 2 Tt:n kiintolevyllä on runsaasti tilaa valokuville, musiikille ja muille tiedostoille. Apple konfiguraattori. Products ship within the same business day excl. Kerro, niin korjaamme asian. Mallit Mallit. Katsotuimmat Pöytäkoneet alk. Mineraalinharmaassa kotelossa on modernin kaareva design, joka antaa sille trendikkään ilmeen.