Lego Speed Champions Chevrolet Corvette

Auta kanssamme Ukrainan kriisin uhreja. Tämän Speed Champions -lelusetin ajoneuvoissa on leveä alusta, jonka ansiosta autoihin mahtuu 2-paikkainen ohjaamo ja entistä enemmän aitoja yksityiskohtia. Skip to the end of the images gallery. Mukana on myös 2 Chevroletin kuljettajan minihahmoa valmiina matkaan, joten kaikki on valmista legendaarisiin kisaleikkeihin. Your session is about to timeout due to inactivity. R -kilpa-auto ja Chevrolet Corvette.

LEGO Speed Champions 76903 – Chevrolet Corvette C8.R -kilpa-auto ja 1968 Chevrolet Corvette

Lisätiedot Lisätiedot Paino 1. Kaikki kaupat — liikerakennukset. Huomaathan, että vain verkkokauppaan kohdennetut edut eivät Object Linking and Embedding käytössä maksaessasi tilauksen myymälässä. NOOM Genna t-paita. Voit varata tuotteen myymälästä noudettavaksi, jos näet myymäläsaatavuuden vieressä aktiivisen varauspainikkeen. Aktivoi koodi ostoskorisivulla. Saatavilla nyt.

lego speed champions chevrolet corvette

product details

Siirrä toivelistalle. Toivelista luotu. Aivan kuin oikea: Tämän Speed Champions -lelusetin ajoneuvoissa on leveä alusta, jonka ansiosta autoihin mahtuu 2-paikkainen ohjaamo ja entistä enemmän aitoja yksityiskohtia. Nyt voit kerätä ja rakentaa näiden ikonisten huipputehokkaiden kilpa-autojen pienoismallit, joissa riittää tutkittavaa. Pakkauksen mittatiedot. Pidä tiukasti kiinni ratista!

dell mff 7070

LEGO Speed Champions Chevrolet Corvette C8.R -kilpa-auto ja Chevrolet Corvette – Lelut24

Varauksesi ei onnistunut. Your session is about to timeout due to inactivity. LEGO® Speed Champions settien parissa lapset ja autofanit saavat tutustua maailman jännittävimpiin autoihin aitojen pienoismallien avulla, jotka sopivat niin kisaleikkeihin kuin koristeeksikin. Tarkista tuotteen myymäläsaatavuus. Osa evästeistä on sivuston toiminnalle välttämättömiä.

Chevrolet Corvette C8.R -kilpa-auto ja Chevrolet Corvette |

Aivan kuin oikea Tämän Speed Champions -lelusetin ajoneuvoissa on leveä alusta, jonka ansiosta autoihin mahtuu 2-paikkainen ohjaamo ja entistä enemmän aitoja yksityiskohtia. Tuotteet on varattu sinulle 60 minuutiksi. R -kilpa-auto ja Chevrolet Corvette. Huomioithan, että tuotteen myymäläsaldot vaihtelevat eikä myymäläkohtaista saatavuutta voida taata. Emme varaa alennusmyyntituotteita.