Lego Hotelli

Haluamme tarjota mahdollisimman rehellisiä ja hyödyllisiä arvosteluja ostopäätöksesi lego hotelli. Normal price for 1 day tickets are ,-DKK. Sinun mielestäsi tämä vastaus oli hyödyllinen. Hotellissa on leikkihuone, leikkipaikka sekä monenlaista toimintaa lapsille. Ylimääräiset terveys- ja turvallisuustoimenpiteet. Saat pian uutisia suosikkihotelleista, vastustamattomista tarjouksista ja jännittävistä kohteista.

LEGO Friends 41684 Heartlake Cityn Grand Hotel

Espoo Sello. Tickets are unfortunately not included as you have booked the stay through Booking. Todella hyvä. Astu pyöröovesta hotellin upeaan aulaan, jossa on hieno lego hotelli, ja aloita tutkimusretkesi. Jos majoituit tässä majoituspaikassa Booking. Kaikki tilat savuttomia julkiset ja yksityiset.

lego hotelli

Tuotteen kuvat ja videot

Tiedot ja hinnat Palvelut Talon säännöt Kiva tietää Asiakasarviot 1 Viiden tähden yksityiskohtia: Hotellissa riittää tutkittavaa: pianobaari ja vastaanottotiski, sviitit ja ruokailualue ulkona. Does price include the park Näytä enemmän. Kattaminen Astiat Lasit Aterimet ja ottimet Mukit ja kupit Karahvit, kaatimet ja kaatimet Kahvi- ja teepannut Baari- ja viinitarvikkeet Lautasliinat ja juhlatarvikkeet Telineet ja asetit Pöytätabletit. Milloin haluaisit yöpyä majoituspaikassa Hotel Legoland? Esittely Lisätiedot Hintapuntari.

arctic p12 silent review

Heartlake Cityn Grand Hotel LEGO – Prisma verkkokauppa

Majoituspaikan Hotel Legoland hinta voivat vaihdella yöpymisesi yksityiskohdista riippuen esim. Harmi, tämä tuote on poistunut valikoimastamme. Vain rajoitetun ajan. Saatavuus Hyvitämme hintaeron. Lahti Syke. The maximum number of products that can be compared is lego hotelli.

Hotel Legoland, Billund – päivitetyt vuoden hinnat

Toivelista luotu. For the best experience on our site, be sure to turn on Javascript in your browser. Sulje Siirry kassalle. Tässä perheystävällisessä hotellissa on ilmainen sauna ja kuntosali. Viiden tähden yksityiskohtia: Hotellissa riittää tutkittavaa: pianobaari ja vastaanottotiski, sviitit ja ruokailualue ulkona.