Lego Ferrari F40 10248

Painomitat koottuna. Muutama pieni palikka jää aina yli, kun olen rakentanut uuden Lego-setin. Samalla olemme tarkistaneet että kaikki osat ovat tallessa ja että tuote toimii moitteettomasti. Yleisiä kysymyksiä Tukitiimimme etsii hyödyllisiä tuotetietoja ja vastaa yleisiin kysymyksiin. Todennettu Lego neuvoo puhdistamaan palikat käsin vedellä enintään 40 °C ja miedolla pesuaineella.

Lego Creator 10248 Ferrari F40

LEGO® Sopii kaikille Ferrari faneille. Tässä lego ferrari f40 10248 ja kuuluisan urheiluauton LEGO® Creator Expert -pienoismallissa on autolle ominainen takaspoileri, aerodynaamiset ja virvaviivaiset linjat, ja upea kirkkaanpunainen kori. Open the doors and you’ll discover complete authenticity, right down to the crafted cabled door handles, steering wheel with Ferrari logo and 2 red racing seats, while under the hood you’ll find a luggage compartment and tools. Jokaisen Ferrari-fanin unelma auto. Muutama pieni palikka jää aina yli, kun olen rakentanut uuden Lego-setin.

lego ferrari f40 10248

Lego Creator 10248 Ferrari F40 – Yli 14 vuotiaille

Viimeaikaiset katsomasi tuotteet. Tukkupakkauksen leveys. Tuote sisältää LEGO-osaa. Jokaisen Ferrari-fanin unelma auto. Tuotetta suositellaan yli 14 vuotiaille. Jos tämä ei OLE haluamasi käyttöopas, ota yhteyttä meihin. Jos huomaat yleisissä kysymyksissä virheen, kerro siitä meille yhteydenottolomakkeella.

isku pico tuoli

Lego Creator Ferrari F40 – Tuotetiedot |

Todennettu Useimmat Lego-setit soveltuvat vähintään 4-vuotiaille niiden sisältämien pienten osien vuoksi. Previous Slide Next Slide. Lego Creator. Talvileikit Jääkiekko ja katulätkä Lumipotkulaudat Pulkat ja liukurit Rattikelkat Sukset, lumilaudat ja minisukset Trampoliinit. Viimeaikaiset katsomasi tuotteet. Osa evästeistä on sivuston toiminnalle välttämättömiä. Lisätiedot Arviot 0 Lisätiedot Paino (fysiikka) 1.

LEGO Creator Ferrari F40 – Lelut24

Valikoimasta poistunut tuote. Miten minun kannattaa puhdistaa Lego-palikkani? Tekninen tallennus tai pääsy, jota käytetään yksinomaan anonyymeihin tilastollisiin tarkoituksiin. Tuotteet myydään käytettyinä, niille ei anneta takuuta eikä palautusoikeutta. Todennettu Legolla on palvelu, josta voit tilata yksittäisiä palikoita ja johon voit ottaa yhteyttä, jos setistä puuttuu jokin palikka. Todennettu Lego-lelujen muovin värinmuutokset johtuvat yleensä pitkäaikaisesta altistumisesta auringonvalolle tai tupakansavulle.